Udkik.dk

Bavaria 46Min båd
Bådtype: Bavaria 46, Bådnavn: Cleopatra, Beliggende: Mariager - Middelhav

Skal du med S/Y Cleopatra til Middelhavet / Grækenland som gast og have mange hyggelig timer og oplevelser.

Vi mangler 1-2 gaster fra 1.juni fra Mariager til Cherbourg Frankrig og igen fra 1 august fra Lissabon til Malaga.

Vi har lagt en plan og en delvis rute af vores rejse.
Rejsen starter fra Mariager hvor Gaster kan komme ombord gerne et par dage før, afrejse fra Mariager 01-06-2022 hvor vi har båden liggende.
Herefter sejler vi til Kielerkanalen måske lige et smut forbi Helgoland igen som også kaldes den røde ø følger ruten til Middelhavet med mange stop undervejs for at se og opleve eventuelle gasteskift.
Ved den Engelske kanal går vi på Englands siden hvor Dover Coast guard nok skal fortælle hvis vi er i kollations kurs med et andet fartøj (AIS sender vores position): ruten hvor vi skal gå i land hvad vi skal se, tager vi stille og roligt som vi når frem alle har nogle interesser noget man vil se og dele oplevelserne med andre (vi vil være 4-6 ombord ad gangen)
Herefter kommer gaster skift lufthavns stop
Cherbourg Frankrig
Lissabon Portugal
Malaga Spanien

Skibet:
Cleopatra er en NO SMOKING Bavaria 46, som er 14,4 meter lang og 4,35 meter bred.
Cleopatra har et pantry (køkken) med gasovn, 2 gasblus, varmt og koldt vand, køleskab med Fryser og en ekstra stor køleboks på 130 L (2X køl) og spiseplads til 12 personer. Der er 4 kahytter hvor 3 af kahytterne er med dobbeltkøje den sidste er med 2 enkelte side køjer midtskibs i salonen kan der laves 2 sovepladser men dette vil vi ikke gøre brug af. Desuden har båden 2 toiletter med bad. Agter er der en udendørs bruser.
Der er mere end 2 meters ståhøjde overalt i båden, hvilket giver en god rummelighed og gør at båden føles større, end den faktisk er.
I cockpittet er der god plads til at være sammen, om både sejlads og hygge. Agter er der direkte gennemgang til en badeplatform, hvorfra det (selvfølgelig) er muligt at bade og dykke fra. Vi har Epirb offshore, helt ny redningsflåde offshore, alle redningsveste med knæklys og flyde line, MOB udstyr, VHF/DSC-radio, Binimi, cockpittelt, gummibåd med ny Mercury 6HP påhængsmotor, paddelbord og andet legetøj

Send os en besked hvis du / i vil med på oplevelser
Mail: [email protected]
+45 25 67 49 25

FTLF:
FTLF står for Foreningen for langturssejladsens fremme – eller Langturssejlerene og er en forening både for skippere, gaster og drømmere. Vi er medlem der kan findes oplysninger på hjemmesiden.

Mig selv
-

Navn: John Møller
Adresse: -
9550 Mariager
Danmark
Tlf.: 25674925
E-mail: E-mail
Medlem af: Mariager Sejlklub


Dato for seneste redigering 3. april 2022

Tilbage