Udkik.dk

Julie WincklerHej :)
Vi er et par på 31 år og 36 år, som har lyst til at prøve sejlerlivet af! Vi har ikke prøvet at sejle før, men vi har begge to meget lyst til at kaste os ud i det og lære mere om det! I første omgang kunne vi godt tænke os en tur som tager 3-10 dage, så vi lige kan se, hvordan det er. Det er underordnet, hvor vi sejler hen, vi vil bare gerne prøve en lille tur inden vi eventuelt kaster os ud i en større tur. Er der mon en båd, som har lyst til at have os med? :)

Lidt om os:

Julie er musiker og uddannet indenfor musikterapi og musikvidenskab. Til daglig arbejder hun som terapeutisk sangskriver, hvor hun tager ud og spiller koncerter for mennesker, som har behov for musikken til lindring. Udover det, underviser hun i kor på plejecentre. Hun er altid optimistisk, og ser ofte det positive i enhver situation. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget jo! Hun er humoristisk og åben og bidrager meget gerne med sang og musik ombord :)

Tobias arbejder som It-administrator hos HWL. Han er et teknisk vidunder (Julies ord - shit, han har fikset mange af vores ting!). Han kan som regel altid få teknik op at køre igen, hvis der er bøvl. Han er en meget tålmodig mand med en sprød humor, og han passer godt med de fleste mennesker!

Vi bor i København, hvor vi elsker at bruge byens muligheder. Vi har en have, hvor vi roder med grøntsager, blomster og sol, når vejret er til det. Vi elsker lange ture og hygge! Som alle andre mennesker, kan vi også have brug for at trække os tilbage og være os selv :)

Contact Info
Name: Julie Winckler
Address: -
Denmark
Phone: -
E-mail: E-mail
Member of: -


Date for latest update 09 March 2020

Back