Udkik.dk

Bavaria 42 Cruiser


My boat
Boat type: Bavaria 42 Cruiser, Yacht name: ALEGRIA , Located: Caribien

Alt velholdt og opgraderet til langtur - også alt sikkerhed.
Se: https://sailingalegria.wordpress.com/

Myself
UDSAT TIL 2021 grundet COVID-19
Skriv endelig hvis du vil med på en tur til den tid.

Jeg søger en til tre gaster på nedenstående stræk, specielt til sejlladsen i Caribien, men også turen fra Algarve og til de Canariske øer og turen hjem over Azorerne.

Meningen er, at det gode skiv ALEGRIA sejler lidt rundt omkring Algarve og bliver klargjort til turen. Jeg påregner at sejle lidt rundt i området, måske Cadiz, måske Gibraltar - alt afhængig af hvornår båden er klar til langturen, watermakeren er installeret, den nye rib båd er hentet og ikke mindst provianten er købt og stuvet af vejen. Jeg vil være i området fra sidst i august, så hvis du føler for lidt solskin tidligere, er der åbent skib der.

Næste stræk går fra Lagos til Morocco (Rabat) eller direkte til Madeira - ca. 450 sømil.
Sightseeing og fiskeri.

Så til de Canariske øer - ca.250 sømil, hvor vi skal sejle lidt rundt, se på vulkaner  og deltage i en sejler-julefrokost omkring d. 7/11.

Omkring d. 9/11 går det til Verdeøerne - ca. 850 sømil, hvilket tager en 6 til 7 dage.

D.21/11 går det så over Atlanten. 18 døgn efter nyder vi solen og bader i det 26 graders varme vand på Barbados. Regner med at vi efter lidt sightseeing og en rom sejler til Tobago for at holde jul og derefter nytår på Grenada.

Turen op gennem Caribien hænger på min væg ud mod bryggerset med beskrivelse at nogle af de mange steder der skal ses og besøges, herunder vulkaner, varme kilder, regnskove, dykkerspots til snorkel og med flaske, Rom dest.  osv, osv.

Omkring d. 8/4-... er der afgang fra Jomfruøerne mod Bermuda. Efter en lille uge på Bermuda går det videre til Azorerne, hvor vi skal se på hvaler??og nyde øerne i en uges tid. Herfra går turen til Arzal i Nordfrankrig hvor jeg forventer at vi ankommer d.6/6-... kl. 11:00, hvor vi efter indslusning sejler op af floden La Vilaine til La Roche Bernard hvor vi skal spise Mule fritters og ost med flute og måske et par glas rødvin. Til sidst slutter turen omkring Brest.

De gaster jeg foretrækker til atlanterhav sejladserne skal have været på en båd før.

I Caribien kræves der af gasterne kun godt humør og viljen til at hjælpe med de daglige gøremål. Der er ganske få timers sejllads mellem de fleste af ankerpladserne.

https://sailingalegria.wordpress.com/


Contact Info
Name: Steen Egholm
Address: Amaliehaven 41
7080 Børkop
Denmark
Phone: -
E-mail: E-mail
Member of: FTLF


Date for latest update 17 August 2020

Back