Udkik.dk

AL Marine 58 Trawler, Built 2005, Price 4,995,000 DKK


Reference: 87858

Boat typeEngineDrive
L.O.A.:17.6 m EngineCaterpillar 3126 DriveShaft
Colour Motor year2005 Drive year-
TonnageMore than 5 BT Motor hours400 Drive hours-
ConditionAs new FuelDiesel
Power0 hp
Max. speed0 knots
Cruise speed0 knots

NavigationCockpit
Compass Flybridge
Log Hood
Echo sounder Sprayhood
Wind indicator Cockpit telt
Anemometer Cockpit cushion
Navigator Cockpit table
GPS
Plotter
VHF-radio
Self steering gear
Fishfinder
Radar
InboardAccessoriesMiscellaneous
Heat Anchor Batteries
Cooling box Liferaft 220V shore-power
Refrigerator Dinghy Winch
Galley Fenders Guardrail
Cooker Life ring Bathing ladder
Oven Winter rest Swim platform
Fresh water Winter tarpaulin Windlass
Hot water Fire extinguisher Bow propulsion
Toilet Trailer Flaps, electro/hydraulic
Holdingtank    Built at yard
Radio
TV
CD-player

Description
AL MARINE 58 TRAWLER I EXCEPTIONEL FLOT OG OPDATERET STAND. LUKSURIØS BOLIG PÅ HAVNEFRONTEN ? OG SUBLIM CRUISER UNDER ALLE FORHOLD.
Denne ener af en motorcruiser har gennemgået et total REFIT fra a til z i 2020-21, hvor alt arbejde er professionelt udført ? og af højeste standard. Renoveringen inkluderer komplet ny aptering i salon, udført i moderne overflade, bygget i klikpaneler på samme måde, som man bygger nye superyachter i dag.
Her er komplet nyt el net og belysning med innovative løsninger, nye Thermo vinduer og skydedøre, nyt kvalitetskøkken med alt inden for hårde hvidevare, ny navigationspakke fra Raymarine ved styrepulten/kommandobroen i salon og på flybridge, nyt elektrisk gear, ny hydraulik med joystick kontrol til styring og nyt 15 kW varmesystem, som holder båden varm også på vinterdage.
Nyt flexteak på hele båden samt nyt udekøkken vil blive monteret i starten af 2021. Hele båden er nymalet, bunden er sandblæst og malet, ny targa bøjle og teknik antenne på flybridge, ny batteri bank med 1500 ah, ny victron 5000 w inverter og lader med digital display. Her er ganske enkelt ikke sparet nogen steder!
Båden er søsat første gang i 2005, men først taget i brug i 2007 og nu altså fuldstændig renoveret i 2020/21. De to Catarpillar maskiner har kun kørt ca. 400 timer, (Dec 2020) og generatoren kun 125 timer, er altid serviceret professionelt. Ekstremt økonomisk sejlads ved 8 knob topfart ca. 15 knob.
Renoveringen forventes afsluttet i starten af 2021, men båden kan overtages før, hvis køberen ønsker dette. Den er på nuværende tidspunkt 100% sejlklar, men der er stadig opgaver, der skal udføres. Hvis den ønskes overtaget før endelig færdiggørelse, kan den sælges til reduceret pris.
Her er tale om en Yacht, der kun vanskeligt lader sig beskrive, den skal ses ? og vi tør stå inde for, at den er turen værd. Nyd udstyrsliste og billeder ? og ring gerne til Yacht Basen for yderligere info ? og for aftale om besigtigelse.
Båden kan ses i Østjylland.

Komplet specifikation kan tilsendes.
 
Reservations
Yacht Basen tager forbehold for evt. fejl i informationer.
 
Located
Address-
Region
Advertiser
Name Yachtbasen ApS
Address Møllegade 10
7300 Jelling
Denmark
Phone 0045 22316264
E-mail E-mail

Date for latest update 18 January 2021

Back Is this item sold? Notify the Webmaster