Udkik.dk

Bavaria 46/ DK Rundt


Mijn boot
Scheepstype: Bavaria 46/ DK Rundt
Naam van de boot: Cleopatra
Geplaatst: Mariager
Regio:
Cleopatra er en Bavaria 46 NO SMOKING, som er 14,4 meter lang og 4,35 meter bred. Cleopatra har hjemhavn i Mariager Sejlklub.
Cleopatra har et pantry (køkken) med gasovn, 2 gasblus, varmt og koldt vand, stort køleskab separat Fryser og spise plads til 12 personer. Der er 4 kahytter hvor 3 af kahytterne er med dobbelt-køje den sidste er med 2 enkelte side køjer. Desuden har båden 2 toiletter med bad, Agter er der en udendørs bruser og elektrisk søvands bruser.
Der er mere end 2 meters ståhøjde overalt i båden, hvilket giver en god rummelighed og gør at båden føles større, end den faktisk er.
I cockpittet er der god plads til at være sammen, om både sejlads og hygge. Agter er der direkte gennemgang til en badeplatform, hvorfra det (selvfølgelig) er muligt at bade og dykke fra.
 
Mijzelf
Naam: John Møller
Adres: Nis Petersensvej 4
9550 Mariager
Denemarken
Telefoon: 25674925
E-mail: E-mail
Aangesloten bij: Mariager sejlklub


Vi har besluttet at sejle Danmark rundt Ca. 750 Sm denne gang Stop (ikke nødvendigvis) Læsø, Skagen, Hirtshals, Hanstholm, Thyborøn, Thors-minde, Hvidesande, Fanø, Havneby Rømø, List sild Tyskland, så tager vi de øer som vi syndes skal besøges vidder til Cuxhaven inden sejlads i Nord-Ostsee-Kanal når vi har nået Kiel så finder vi ud af i fællesskab om det er Bornholm eller det rolige sydfynske øhav
Det vil foregå i ugerne 28, 29, 30 og 31 (kan deles op)
Vores redningsflåde er en 10 personens Arimar Neptun epirb model GMI 48 timer


Datum van laatste update 4 februari 2020

Terug