Udkik.dk
Home
Advertisements
Yacht Database
Naval Architects
Owner's Contacts
Brokers / Dealers
Crew/Yacht list
Links
Engines
Weather

Sign On / Edit
Sign Off

Colophon
Webmaster
Contact us
Feedback
FAQ

Anders Karl Nielsen


Name: Anders Karl Nielsen
Address: Lindevej 7
Randers
8930
 
Denmark
Phone: 42595947
E-mail: E-mail
Member of: -


hej,
Jeg hedder Anders, jeg er 21 år gammel og blev student i sommers (2018) fra HTX i Randers. Jeg er nu igang med mine sabbatår og det brænder i mig for at komme ud og opleve verdenen.

Jeg har en smule sejlerfaring, da min far har ejet en H-båd det meste af mit liv. Jeg har sejlet kapsejlads i Randers fjor, der udover har jeg sejlet Palby Fyn Cup, i en H-båd med 4 mænd ombord så kan sagtens leve tæt og på lidt plads. jeg er villig til at tage eventuelle kurser eller prøvesejlads hvis dette findes nødvendigt.

Jeg er i fysiks god form og har da også nogle muskler som kan være nyttige på en båd. så er jeg heller ikke bange for at tage fat, og få ordnet det skal lavet.

Jeg taler engelsk på husbehov. Jeg har rejst før og elsker at befinde mig og bo i helt anderledes kulturer end min egen. Jeg har dykkercertifikat open Water niveau som er tager i Thailand.

Af en 21 åre ung mand har jeg en rimelig stor opsparing så du skal ikke være bekymret at jeg ikke betale min del til fælles kassen.

Jeg kan sejle fra januar 2019 og frem til 2020 januar. Jeg er ellers en meget frisk ung mand, altid smilende og humoristisk/sarkastisk anlagt og hurtig falder ind i nye sociale lag.


Date for latest update 30 October 2018

Back

 Udkik Copyright © 2017 Disclaimer