Udkik.dk

Policy


Photo by Jason Dent on Unsplash
Denne side om persondata beskriver, hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler, når du bruger vores websted eller vores app.

Du har ret til at få en kopi af informationer, der indeholder persondata om dig, og at få dem rettet, hvis der er fejl i dem.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik er du velkommen til at Kontakt os.


Registrering

Hvad?
Navn, Adresse, Tlf., E-mail, Brugernavn, Adgangskode

Hvorfor?
For at beskytte din adgang til at administrere dine annoncer samt at skrive kontaktinformation i dine annoncer.

Sletning?
Generelt sletter vi ikke dine data. Du er selv ansvarlig for dine egne data og du kan rette/slette dine data når som helst.


Email

Hvad?
Email kan indeholde ustrukturerede persondata.

Hvorfor?
Email er en essentiel kommunikationskanal, som er forretningskritisk.

Sletning?
1 år


Backup

Hvad?
Alle data fra alle IT-systemer.

Hvorfor?
For at sikre mod datatab ved nedbrud.

Sletning?
6 år

Log files

Hvad?
Fejllogs og testlogs.

Hvorfor?
Til brug for fejlfinding og sikring mod uatoriseret adgang til vores systemer.

Sletning?
6 måneder

Betalte services

Hvad?
Data relateret til betalte services. (Men ingen kortinformationer!!)

Hvorfor?
Krav fra den danske bogføringslov.

Sletning?
6 år

Cookie

Hvad?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer af din web browser.

Hvorfor?
Vi bruger cookies til at hjælpe dig korrekt gennem sitet, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Sletning?
Det afhænger af typen af cookie. For yderlig information, se her: Cookie.

JavaScript
JavaScripts er programmer, som udføres af din browser. Vi anvender JavaScripts til at øge brugervenligheden. Hvis du indstiller din browser til ikke at køre JavaScripts, så vil din anvendelse af sitet blive stærkt reduceret.

Logstatistik
Dette site opsamler information i en logfil, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilke sider der vises m.m.
Vi benytter Google Analytics til trafikanalyse.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker at bruge din ret til indsigt i eller rettelse eller sletning af dine data, kan du henvende dig til:

KRONE System Design ApS.
Magdelonevej 6
DK-2400 København NV
CVR-nr.: 67 19 77 12
E-mail: krone@udkik.dk

Dato for seneste redigering 25. maj 2018